Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida
Tennishallen

Idrottsanläggningar/hallar

Simhall/badhus Aquarena

Besök Söderhamns familjebad - Aquarena. På Aquarena kan du åka i vår spännande Spacebowl eller prova vattenrutschbanan. När du är klar med lek och skoj finns även en relaxavdelning med ångbastu och bubbelpool, för dig som vill slappna av och ta det lite lugnt. 

Bowlinghallen

Bowlinghallen är utrustad med tio banor och inrymd i aktivitetshuset Verkstäderna. Bowlinghallen är utrustad med tio banor och inrymd i aktivitetshuset, Verkstädernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  En modern dataanläggning räknar spelet åt dig. Du behöver ingen speciell utrustning eller några som helst förkunskaper, allt finns i hallen. Bowlinghallen har även onlinebokninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och onlinescoringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hällåsen/Hällmyra

Hällåsen är kommunens största idrottsanläggning. Här finns fotbollsarena, friidrottsanläggning, tennishall, en utomhusanläggning för bandy, en ishockeyhall och ett utbyggt eljusspårsystem för längdskidåkning.

Idrottshallar

Söderhamns kommun har två idrottshallar med måtten 20 x 40 m. Idrottshallarna är belägna i Bergvik och Söderhamn.

Ishockyhall

I Söderhamns kommun finns två ishallar, en på Hällåsen och en i Ljusne.

Ridhus

Det finns tre ridhus i Söderhamns kommun. Ett drivs av SORF - Söderhamnsortens Ryttarförening. Det andra drivs av Söderhamns Hästsportklubb, det tredje ansvarar Ringnäs Ryttarförening för.

Simhallar

I Söderhamns kommun finns simhallar i Söderhamn och Söderala. Aquarena Hällåsen är kommunens största simhall med Aquarena och relaxavdelning. Simhallen i Söderala är föreningsdriven.

Tennishall

STS Hallen är byggd 1988. Den drivs av Söderhamns Tennissällskap och inrymmer fyra stycken tennisbanor och fyra badmintonbanor.

Söderhamns kommun

Kultur- och fritidsavdelningen
826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
kultur.samhallsservicenamnden
@soderhamn.se

Niclas Brodin

Ytterligare kontaktuppgifter

Niclas Brodin, fritidsansvarig

Granskad/Uppdaterad: 2016-03-15

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter