Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Söderhamns kommun

Söderhamns kommun ansvarar för service i din vardag. Till vänster hittar du information om hur dina folkvalda politiker arbetar, kommunens organisation och annat som rör kommunförvaltning och politik.
 • E-förslag tar din idé vidare


  Har du en idé om att förbättra eller utveckla Söderhamn? Från den 1 mars 2017 kan du skicka in e-förslag (elektroniskt förslag) till förtroendevalda politiker i Söderhamns kommun.
 • Unik användning av integrationsmiljoner


  Söderhamn är en av flera kommuner som 2016 fick del av flera miljoner kronor från staten, för att stötta integration. Precis som många andra kommuner har Söderhamn tagit emot många nyanlända. Men när det kom till hur pengarna skulle använda...
 • Söderhamns kommun på Facebook

  Gilla Söderhamn :)


  Välkommen till Söderhamns kommun på Facebook. Här kan du se vad som händer i Söderhamn, ställa frågor till oss som jobbar i kommunen och mycket mer.
 • Välkommen till webb-TVsändning av Söderhamns kommunfullmäktige

  Kommunfullmäktige live


  Häng med i debatten! Kommunfullmäktiges sammanträden kan du följa direkt i Söderhamns rådhus, via radio, TV eller webbfullmäktige.

Granskad/Uppdaterad: 2016-06-29

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter